Hvem er jeg?

Her kan du læse om mine uddannelser og mine principper som behandler

“Det er ikke hvordan du har det  –  Det er hvordan du tar’ det.

 

Piet Hein

Om mig

Jeg er uddannet fysioterapeut på Holstebro Ergo- og fysioterapeutskole i 1992.

Efter endt uddannelse arbejdede jeg i en årerække på forskellige hospitalsafdelinger samt i kommunalt regi. Disse forskellige jobs har givet mig en masse erfaringer og har bidraget til at gøre mig til den terapeut jeg er i dag. De mange forskellige menneskeskæbner jeg har stødt på i min tid som fysioterapeut har ligeledes gjort, at jeg har søgt efter metoder der kunne supplere mine kundskaber, så jeg kunne blive en bedre behandler. Under denne søgen er jeg stødt på bl.a. Kraniosakral terapi, senetensbehandling, Mindfulness, Tankefeltterapi, samt akupunktur.

 

En fællesnævner for min tilgang til behandling i dag, er at jeg tror på at vi alle indeholder ressourcer til at hjælpe os selv. Jeg skal som behandler være behjælpelig med at finde disse ressourcer, udvikle dem og støtte den enkelte i at tage bedst muligt vare på sig selv.

 

Der kan være mange veje til et bedre helbred. Vi er alle forskellige og det er væsentligt at vi hver især får den hjælp og støtte vi har behov for, så vi kan finde eller genfinde vores trivsel og sundhed, uanset om vi har fysiske eller psykiske udfordringer. Det gælder om at tage fat på de udfordringer den enkelte kan overskue og i vedkommendes eget tempo. I mine behandlinger vægter jeg ro og omsorg. Dette som bevidst modvægt til en ofte fortravlet og stresset hverdag, hvor krop og sind til tider lider overlast. Behandlingerne varer i gennemsnit 1 time, typisk dog lidt længere første gang, da jeg vægter en grundig dialog med dig som patient, da det er altafgørende for det videre forløb.

 

Ved fysioterapeutisk behandling er der mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark. Dette gælder ikke Kraniosakralbehandling, Tankefeltterapi, Mindfullness samt NADA og Hot Stone massage.

Senetensbehandling

Kraniosakralbehandling

Tankefeltterapi

Mindfulness